CE RESPONSIBLE Magyarországon

CE RESPONSIBLE Magyarországo

Az Interreg Central Europe CE RESPONSIBLE projektjének keretében 9 uniós ország 11 partnere tűzte ki célul a szociális vállalkozók támogatását, valamint a szociális vállalkozók és a más ágazatokban már működő vállalkozók összehozását. A projekt konzorciumában osztrák, horvát, cseh, német, olasz, lengyel, lengyel, szlovák, szlovén, magyar és német partnerek vesznek részt.

Magyarországon a BKIK és a KRTK gondoskodik a projekt különböző tevékenységeinek végrehajtásáról:

kapcsolatfelvétel a sociální média:

E-Mail: Alexandra GYETVAI, gyetvai.alexandra@bkik.hu


NET4SOCIALIMPACT.EU: 

Na této platformě mohou sociální podnikatelé a s nimi spolupracující podniky využít databázi, kde naleznou cenné informace na různá témata včetně možností financování, nabídek mentoringu, školicích služeb, příležitostí k navazování kontaktů a užitečných nástrojů. Cílem platformy je vzájemně propojit firmy a projekty a vybudovat komunitu zaměřující se na témata se sociálním dopadem.

Egyesület és címke: 

Egyesületünkkel egy nemzetek közötti platformot kívánunk létrehozni az altruista vállalkozói tevékenység népszerűsítésére, valamint az altruista és szociális vállalkozók hosszú távú együttműködésének támogatására Közép-Európában. Támogatjuk az úgynevezett “hatásvezérelt” vállalkozókat, és összekötjük őket mentorokkal, teret teremtünk az információcserének, az új ismeretek és ötletek cseréjének az innovatív projektek fejlesztéséhez.

Link az egyesülethez

Edzői anyagok: 

Link

Hírek:

Link

Nyílt kihívások:

Social Business projektek:

No posts found.

Kiemelt projektek: