CE-RESPONSIBLE u Hrvatskoj

CE-RESPONSIBLE u Hrvatskoj

Platforma Net4SocialImpact.eu kreirana je u okviru projekta Interreg Central Europe CE RESPONSIBLE od strane 11 partnera iz 9 zemalja Europske Unije. Služi za povezivanje društvenih poduzetnika s etabliranim korporacijama i iskusnim partnerima. Projektni partneri nalaze se u Austriji, Hrvatskoj, Češkoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Poljskoj, Slovačkoj i Sloveniji.

NET4SOCIALIMPACT.EU: 

Na ovoj platformi, društveni poduzetnici i drugi poduzetnici s pozitivnim društvenim utjecajem mogu koristiti bazu podataka kako bi pronašli vrijedne resurse o različitim temama, uključujući mogućnosti financiranja, mentorske ponude, usluge obuke, mogućnosti umrežavanja i različite korisne alate. Cilj platforme je međusobno povezivanje tvrtki i projekata te izgradnja zajednice oko tema koje generiraju pozitivni društveni učinak.

Asocijacija i oznaka:

Udruga koju smo osnovali unutar projekta je međunacionalna platforma za promicanje altruističkog poduzetništva i za podršku dugoročne suradnje između altruističkih i društvenih poduzetnika u srednjoj Europi. Podržavamo “impact-driven” poduzetnike i povezujemo ih s mentorima, stvaramo prostor za razmjenu informacija, novih znanja i ideja za razvoj inovativnih projekata.
Korisni materijali: 

Link

Javni pozivi:

Projekti društvenog poslovanja:

Istaknuti projekti:

Loading...